Smålån

Har du skulder? Är denna skuld kreditkortsskuld eller dyra privatlån? Då bör du samla dina lån. Refinansiering betyder bara att du betalar av den gamla skulden med en ny skuld. När den nya skulden är billigare att betala än den gamla, sparar du pengar genom ett par enkla knep.

Att samla sina lån är det snabbaste och billigaste sättet för dig med skuld att spara pengar på.

Lån utan säkerhet - ansök nu!

Ansök nu - helt gratis!

Refinansiering

Smålån är något som är väldigt bra att refinansiera till ett billigare lån. Refinansiering betyder att du tar ett nytt lån för att betala på ett redan existerande lån. Refinansiering är fördelaktigt när den nya skulden är billigare än den redan existerande. Då sänks dina månadskostnader, även om inte skulden blir mindre. Refinansiering kan hjälpa dig att få bättre kontroll på din existerande skuld.

Om refinansieringen ger dig ett par tusen kronor extra varje månad som inte är uppbundet räntor och kostnader så kan du använda dessa pengar till att betala av din skuld snabbare. Extra återbetalning gör att du sparar ännu mer pengar om du betalar av din skuld snabbare.

Vem kan söka om ett smålån?

Smålån är en fantastisk möjlighet till att spara pengar genom att refinansiera dyra lån, eller ta den lite dyrare och nödvändiga servicen på bilen. Smålån är populära lån. Många önskar därför att veta vem som kan söka denna typ av lån. Lanapengardirekt.nu har översikten över de flesta smålån som erbjuds på marknaden. Prova vår jämförelsesida så att du kan få översikt snabbt och effektivt. Lånen har olika krav på dig som sökande.

De olika långivarna och förmedlarna av smålån ställer olika krav på sökande. Det är ofta dessa kräver att du är över 20 år gammal och har fast intäkt. Det finns däremot en del som inte satt intäktskrav, utan är mer flexibla i sin bedömning. Jämför smålån med oss och få snabbt översikt över vilka alternativ som finns för dig som söker.

Betyg